DBR groep

Recruitment

Recruitment bij DBR Groep

De technologische ontwikkelingen gaan snel, de vraag naar geschoold IT personeel is groot. En zal groot blijven. Het tekort aan IT personeel is een van de grootste beperkingen voor bedrijven om de gewenste groei te behalen.
DBR Groep werft en selecteert de juiste IT specialist. Dit doen wij in onderstaande disciplines:

  • Cloud Technologies
  • Data Analytics
  • Software Development
  • Business Information Management 
  • End User Support

Matchen op basis kennis en ervaring is belangrijk. Maar minstens net zo belangrijk is een match op persoonlijkheid. DBR Groep stelt naast kennis en kunde, de ambitie en persoonlijkheid van de kandidaat centraal. Dit zijn de onderdelen die zorgen voor het verschil tussen “gewoon een baan” of een passie je die iedere dag met plezier uitvoert.

Wat onze kandidaten zeggen:

Mijn ervaringen met DBR Groep zijn positief. Er is een groot inlevingsvermogen voor wat ik wens in een opdracht en daar wordt in grote mate rekening mee gehouden met de matching.
Ik heb heldere afspraken voor wat betreft de inzet kunnen maken en kijk ik wederom uit naar een toekomstige samenwerking met DBR.

Dolf

Wat ik waardeer aan Diederick is dat hij naast de goede match qua vakmanschap en ervaring ook de persoonlijke match maakt. Want als je werkt voor een klant waar jij je thuis voelt dan wordt werken leuk en kom je tot je recht.

Harry

Contact opgenomen met DBR Groep op het moment dat ik op zoek was naar een passend bedrijf. Tijdens mijn eerste gesprek kwam Diederick op mij over als een oprecht geïnteresseerd persoon, hij kwam ook direct met eerste ideeën voor eventuele bedrijven. Via hem in contact gekomen met een partner van DBR Groep die mij heeft geplaatst bij mijn huidige werkgever, waar ik al geruime tijd met veel uitdaging werk.
Zeker een aanrader!

Barry

Via een ex collega ben ik in contact gekomen met Diederick van DBR Groep.
Vanaf het eerste moment dat ik Diederick sprak had ik het gevoel dat Diederick naar mij luisterde en dat hij iets passends voor mij zou vinden.
Kort daarna had ik al mijn eerste klus via DBR Groep gevonden.
Diederick neemt regelmatig contact met mij op om even te peilen hoe het gaat met mijn klus, maar ook gewoon om even wat te kletsen.
Het fijne aan de samenwerking met Diederick vind ik zijn persoonlijke betrokkenheid.
Ik weet zeker dat wanneer mijn huidige opdracht klaar is, dat ik op DBR Groep kan rekenen om een volgende passende opdracht te vinden.

Albert

Ik ben professioneel en deskundig geholpen door DBR Groep. Diederick was goed geïnformeerd over de inhoud van de functie en de normen en waarden binnen het bedrijf. Hij wist dit goed te communiceren naar mij.
Naast dat het prettig was met Diederick te communiceren, was hij erg transparant in zijn communicatie. Hij is betrouwbaar in zijn zaken doen. Ik waardeer ook zijn opvolging nadat ik bij mijn nieuwe werkgever in dienst was getreden.

Jelmer

Ik heb de samenwerking met DBR Groep als zeer positief ervaren. DBR Groep is zeer professioneel en schakelt snel wanneer nodig. DBR Groep hanteert een heldere communicatie en wat typerend is in onze samenwerking zijn de vele contact momenten.
Bij DBR Groep ben je geen nummer maar een persoon en je hebt altijd een vast contactpersoon die oprecht het beste voor heeft met de kandidaten.
DBR Groep is zeker een aanrader als het gaat om detachering, omdat de opdrachten altijd op maat worden gezocht voor de kandidaat.

Shafir

Benieuwd naar de mogelijkjheden? Check onze vacatures

Vacatures bekijken