DBR Groep

Contact

We zijn gevestigd in:

Onze adresgegevens zijn:

Oosteindseweg 22a
2661 ED Bergschenhoek

+31 6 2203 9284
info@dbrgroep.nl

Wie zijn wij?

Diederick Breugem

Toen ik in 2007 in de wereld van recruitment en detachering begon had ik al vrij snel de droom om mijn eigen bedrijf hierin te starten. Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt voor diverse organisaties heb ik begin 2019 besloten om de daad bij het woord te voegen. Begonnen met De Beste Recruiters (DBR), later omgedoopt tot DBR Groep.

Met DBR Groep wil ik een omgeving creëren waar ondernemende professionals samenwerken, elkaar versterken en met veel lol mooie resultaten bereiken.

Job Willems

Mijn naam is Job Willems en na ongeveer 15 jaar als IT Recruiter te hebben gewerkt bij grote detacheringsorganisaties als Brunel en DPA, vond ik het tijd om meer zelfstandigheid op te zoeken en meer van het leven te genieten.

Medio 2019 heb ik mijn appartement verkocht en ben ik gaan reizen en remote gaan werken als Recruiter en kan ik mij een digital nomad noemen. Ik heb mij als freelancer aangesloten bij DBR Groep om te helpen met de invulling van de vacatures op IT vlak om zo samen succesvol te zijn.

Joyce Breugem- van Wijk

Mijn naam is Joyce Breugem-van Wijk en binnen DBR Groep ben ik werkzaam als medewerker Finance, Legal & Backoffice. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie, de juridische zaken en het algemene reilen en zeilen op kantoor.

Diederick is in 2019 alleen gestart met DBR, maar al vrij snel was er uitbreiding nodig aan de backoffice kant. Ik was op dat moment werkzaam als kandidaat-notaris, en mijn (drukke) baan, het eigen bedrijf van Diederick en ons jonge gezin maakte dat wij in de zomer van 2021 besloten het anders in te richten. Sinds oktober 2021 werken wij samen, en dat is heel leuk. Met mijn achtergrond als jurist in onder meer arbeidsrecht en ondernemingsrecht kan ik mijn steentje bijdragen aan de groei en ontwikkeling van DBR Groep.