DBR GROEP

Voor kandidaten

Kandidaten

Ieder bedrijf in Nederland heeft in meer of mindere mate te maken met de digitale transformatie. Een van bepalende schakels in deze digitale transformatie is de mens. Mensen maken het verschil. Om het verschil te kunnen maken, is het belangrijk dat je goed op je plek zit. Naast een match op inhoud van de functie, is de match met het bedrijf een van de succesfactoren om je werkgeluk te vergoten. Een juiste keuze hierin is erg belangrijk. Maar dit kan ook een lastige keuze zijn.

DBR Groep helpt je hier verder mee.

We gaan graag in gesprek met je. Niet alleen over je wensen en ambities, maar vooral waar deze vandaan komen, waarom je bepaalde zaken wel of niet belangrijk vindt. We zoeken de passende baan of opdracht niet alleen op de inhoud van de functie. We zijn van mening dat een goede match wordt gemaakt op basis van inhoudelijke én persoonlijke match.

Je mag van ons feedback, advies en een persoonlijke begeleiding verwachten. We zullen je begeleiden in het volledige traject, van het eerste gesprek tot het ondertekenen van een contract of zolang een opdracht duurt.

Bekijk onze vacatures eens of neem contact op voor meer informatie.

Wat onze kandidaten zeggen:

Mijn ervaringen met DBR Groep zijn positief. Er is een groot inlevingsvermogen voor wat ik wens in een opdracht en daar wordt in grote mate rekening mee gehouden met de matching.
Ik heb heldere afspraken voor wat betreft de inzet kunnen maken en kijk ik wederom uit naar een toekomstige samenwerking met DBR.

Dolf

Wat ik waardeer aan Diederick is dat hij naast de goede match qua vakmanschap en ervaring ook de persoonlijke match maakt. Want als je werkt voor een klant waar jij je thuis voelt dan wordt werken leuk en kom je tot je recht.

Harry

Contact opgenomen met DBR Groep op het moment dat ik op zoek was naar een passend bedrijf. Tijdens mijn eerste gesprek kwam Diederick op mij over als een oprecht geïnteresseerd persoon, hij kwam ook direct met eerste ideeën voor eventuele bedrijven. Via hem in contact gekomen met een partner van DBR Groep die mij heeft geplaatst bij mijn huidige werkgever, waar ik al geruime tijd met veel uitdaging werk.
Zeker een aanrader!

Barry

Via een ex collega ben ik in contact gekomen met Diederick van DBR Groep.
Vanaf het eerste moment dat ik Diederick sprak had ik het gevoel dat Diederick naar mij luisterde en dat hij iets passends voor mij zou vinden.
Kort daarna had ik al mijn eerste klus via DBR Groep gevonden.
Diederick neemt regelmatig contact met mij op om even te peilen hoe het gaat met mijn klus, maar ook gewoon om even wat te kletsen.
Het fijne aan de samenwerking met Diederick vind ik zijn persoonlijke betrokkenheid.
Ik weet zeker dat wanneer mijn huidige opdracht klaar is, dat ik op DBR Groep kan rekenen om een volgende passende opdracht te vinden.

Albert

Ik ben professioneel en deskundig geholpen door DBR Groep. Diederick was goed geïnformeerd over de inhoud van de functie en de normen en waarden binnen het bedrijf. Hij wist dit goed te communiceren naar mij.
Naast dat het prettig was met Diederick te communiceren, was hij erg transparant in zijn communicatie. Hij is betrouwbaar in zijn zaken doen. Ik waardeer ook zijn opvolging nadat ik bij mijn nieuwe werkgever in dienst was getreden.

Jelmer

Ik heb de samenwerking met DBR Groep als zeer positief ervaren. DBR Groep is zeer professioneel en schakelt snel wanneer nodig. DBR Groep hanteert een heldere communicatie en wat typerend is in onze samenwerking zijn de vele contact momenten.
Bij DBR Groep ben je geen nummer maar een persoon en je hebt altijd een vast contactpersoon die oprecht het beste voor heeft met de kandidaten.
DBR Groep is zeker een aanrader als het gaat om detachering, omdat de opdrachten altijd op maat worden gezocht voor de kandidaat.

Shafir

Benieuwd naar onze huidige mogelijkheden? Bekijk dan de vacatures.

Vacatures bekijken